Antal: 12 stykker | Tid: 30 minutter |
Det er sæson for blinis med stenbiderrogn – og det er simpelthen så lækkert! Jeg tror aldrig, jeg bliver træt af hjemmelavede blinis med creme fraiche, stenbiderrogn og rødløg 😛 Mums! Og det gode er, at blinis er mega nemt at lave. Prøv selv 😀
Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål
- Tilsæt mælk og pisk grundigt
- Tilsæt æg og olie, og pisk grundigt
- Opvarm en stegepande til middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Når stegepanden er varm, kommer du lidt smør eller olie på panden (ca 1 tsk)
- Brug en spiseske til at lave små pandekager (cirka 5 centimeter i diameter) – der kan være 4-5 på min stegepande
- Steg dem 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne
- Når de første blinis er færdige, tages de af og ligges over på en tallerken
- Fortsæt punkt 6-8 indtil der ikke er mere dej tilbage
- Ryd op i køkkenet 🙂
Når alle dine blinis er færdige, kan du servere dem med creme fraiche, stenbiderrogn og hakket rødløg 😛