Chiagrød med kokosmælk og mangopuré er en nem løsning til morgenmaden. Man blander nemlig chiagrøden om aftenen, og så skal den bare stå natten over – klar til at blive spist morgenen efter. Mangopureen kan du også sagtens lave om aftenen, hvis du ved du har travlt morgenen efter 😀
Antal: 1 portion
Tid: 10 minutter (+ en nat)
Redskaber:
- Deciliterbæger (dl)
- Spiseske (spsk)
- Teske (tsk)
- Skål
- Sølvpapir
Det skal du bruge:
- 2 spsk chiafrø
- 2 dl kokosmælk (ikke fra dåse, men karton. Jeg brugte Alpro’s)
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 mango
- Eventuelt kokosflager
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Kom chiafrø, kokosmælk og vaniljepulver ned i en skål
DETTE GØRES AFTENEN INDEN DET SKAL BRUGES - Bland det hele godt rundt
- Overdæk skålen med sølvpapir
- Stil det i køleskabet natten over
- Du kan lave mangopuréen samme aften, eller vente til om morgenen (punkt 9-
- Om morgenen tager du chiagrøden ud af køleskabet
- Bland det hele rundt
- Skær kødet ud af mangoen
- Kom mango kødet i en blender eller minihakker
- Blend det til det er en grød
- Top chiagrøden med mangopuré og kokosflager
- Ryd op i køkkenet 🙂
Nu er din chiagrød med kokosmælk og mango færdig. Og det smager så skønt, og mætter dejligt! 😀 Nogle synes konsistensen er lidt mærkelig, men det skal man nok bare vænne sig til 😉
Du kan lave dobbelt portion, og gemme resten til morgenen efter. Det kan nemlig sagtens holde sig nogle dage i køleskabet i en tæt beholder. Det samme gælder mangopuréen 🙂