CHIAGRØD MED KOKOSMÆLK OG MANGOPURÉ

Chiagrød med kokosmælk og mangopuré er en nem løsning til morgenmaden. Man blander nemlig chiagrøden om aftenen, og så skal den bare stå natten over – klar til at blive spist morgenen efter. Mangopureen kan du også sagtens lave om aftenen, hvis du ved du har travlt morgenen efter 😀

Antal: 1 portion
Tid:  10 minutter (+ en nat)

Redskaber: 
  • Deciliterbæger (dl)
  • Spiseske (spsk)
  • Teske (tsk)
  • Skål
  • Sølvpapir
Det skal du bruge:
  • 2 spsk chiafrø
  • 2 dl kokosmælk (ikke fra dåse, men karton. Jeg brugte Alpro’s)
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 mango
  • Eventuelt kokosflager
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom chiafrø, kokosmælk og vaniljepulver ned i en skål
    DETTE GØRES AFTENEN INDEN DET SKAL BRUGES
  3. Bland det hele godt rundt
  4. Overdæk skålen med sølvpapir
  5. Stil det i køleskabet natten over
  6. Du kan lave mangopuréen samme aften, eller vente til om morgenen (punkt 9-
  7. Om morgenen tager du chiagrøden ud af køleskabet
  8. Bland det hele rundt
  9. Skær kødet ud af mangoen
    1052a69418e81bac5e0a10cb83ea1e3fc3ed0c50
  10. Kom mango kødet i en blender eller minihakker
  11. Blend det til det er en grød
  12. Top chiagrøden med mangopuré og kokosflager
  13. Ryd op i køkkenet 🙂

Nu er din chiagrød med kokosmælk og mango færdig. Og det smager så skønt, og mætter dejligt! 😀 Nogle synes konsistensen er lidt mærkelig, men det skal man nok bare vænne sig til 😉
Du kan lave dobbelt portion, og gemme resten til morgenen efter. Det kan nemlig sagtens holde sig nogle dage i køleskabet i en tæt beholder. Det samme gælder mangopuréen 🙂

print

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.