Det er sommer og sol – eller det burde det i hvert fald være 😉 Hindbær er begyndt at være billig i supermarkederne, og gror hjemme i haverne. Her er en lille idé til, hvad alle de her hindbær kan bruges til 😀
Tid: 15 minutter
Redskaber:
- Spiseske
- Lille skål
- Tallerken
Det skal du bruge:
- 1 bakke hindbær (250 g)
- 1/4 plade mørk chokolade
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Knæk det mørke chokolade i mindre stykker
- Kom det i mikroovnen i 1 minut
- Tag skålen ud af mikroovnen – brug en grydelap, så du ikke brænder dig!
- Lad resten af chokoladen smelte
- Tag et hindbær og brug en ske til at dryppe chokoladen ned i hullet af hindbærret
- Stil det på en tallerken
- Gentag til der ikke er mere chokolade, eller flere hindbær 😉
- Stil de chokoladefyldte hindbær i køleskabet nogle minutter, til chokoladen er størknet
- Ryd op i køkkenet
Når dine chokoladefyldte hindbær har været i køleskabet nogle minutter, burde de være klar til at blive spist. De smager altså bare godt, og er helt perfekt til den søde tand 😛
PAS PÅ – MAN KAN BLIVE AFHÆNGIG 😉