Er du blevet lidt træt af havregrøden, og mangler en anden form for grød? Så prøv at tryl din müsli om til grød. 😛
Antal: 1 portion
Tid: 10 minutter
Redskaber:
- En gryde
- En grydeske
- Deciliterbæger
- Teske
- Skål til servering
Det skal du bruge:
- 2 dl müsli – jeg brugte “Det Gode Liv – Supermüsli, æble og kanel”.
- 2,5 dl vand
- 0,5 tsk salt
- 0,5 banan (1 hel hvis de er små)
Sådan gør du:
- Vask hænder

- Hæld müsli ned i en gryde
- Tilsæt vand og salt
- Tilsæt bananen
- Mos bananen med en gaffel
- Bland det hele godt rundt
- Kom gryden over på et blus
- Tænd for varmen og bring det i kog
- Skru ned for varmen
- Lad grøden koge videre ved svag varme under omrøring i 7-8 minutter alt efter hvor tyk du vil have grøden
- Ryd op i køkkenet 😉
Så er din morgenmad klar! Lidt sødme fra bananen, og god mæthed fra nødder, kerner og gryn fra müslien. 😛
