NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad Til madpakken

PIRATENS PITA PIZZA

Pita pizza er så dejligt nemt, og er perfekt både til madpakken eller til aftensmad. Du kan selv bestemme om du vil lave pitabrødene selv, eller om du vil købe dem færdige. Jeg synes de hjemmelavede smager bedst, men det tager også lidt længere tid 😉
Prøv dig frem, og se hvad du bedst kan lide.
Og hey, så kan du selv “bygge” din egen yndlings pita pizza. Det er nemlig kun fantasien der sætter grænser for, hvad du vil have på din pita pizza 😉

Antal: 1 pizza
Tid:  15 minutter (+ 15 minutters bagetid)

Redskaber:
Deciliterbæger deciliter
Teske teske
Spiseske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
Urtekniv raadvad-urtekniv-12-cm
Skærebræt Skærebræt
BagepapirFDB-redskaber57
Bageplade bageplade-30267
Det skal du bruge:
4-8  fuldkorns pitabrød Pitabrød  (Du kan bage dem selv, følg denne opskrift)

2 dl deciliterdeciliter revet ost fdb_-ost_revet_0(4 dl hvis du bruger 8 pitabrød)
1 dl deciliter tomatpuré tomatpasta_140geller pizzasauce (2 dl hvis du bruger 8 pitabrød)
IDEER TIL TOPPING
1 kartoffel varm-kartoffel
1 dl deciliter skinke strimler skinkestrimler-800px
4 skiver serranoskinke serrano
6 skiver pepperoni pepperoni
Sådan gør du:
Pizzadej
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
    200 grader
  3. Kom bagepapir på en bageplade
    bagepapir
  4. Læg pitabrødene på et skærebræt
  5. Skær kartoflerne i tynde skiver – du kan eventuelt bruge en kartoffel skræller, så de bliver helt tynde
    kartoffel skiver
  6. Smør tomatpuré ud på pitabrødene
    IMG_5903 IMG_5904
  7. Fordel osten ud på pitabrødene
    IMG_5905
  8. Læg nu det topping på du har valgt
    Jeg elsker for eksempel kartofler på min pizza
    IMG_5907 IMG_5908 IMG_5912
  9. Når du har pyntet alle dine pitabrød, lægger du dem over på bagepladen
    IMG_5914
  10. Nu skal de bare i den varme ovn i 15 minutter
    IMG_5920

Efter 15 minutter i ovnen, er dine pitabrød klar til at blive spist 😛
Spis dem nu, eller gem dem til madpakken imorgen 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.