Antal: ca. 20 stykker | Tid: 20-30 minutter |
Kan du godt lide romkugler? Så er det her lige noget for dig. Det er nemlig nem og sund udgave af romkugler. Og man kan nærmest ikke smage forskel 😛
Redskaber |
Det skal du bruge |
Deciliterbæger Spiseske
Teske
Minihakker
Skål
Rene hænder
Lille skål
Tallerken eller fad
|
1 dl mandler 1 dl kokosmel 10 dadler uden sten 1 tsk romessens
1 spsk kokosolie (eller smør)
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Blend mandel og kokosmel så det bliver til mel
- Tilsæt kakao til mandel- og kokosmel blandingen
- Blend igen
- Tilsæt dadler én efter én og blend til der ikke er flere dadler tilbage
- Tilsæt 1 tsk romessens og blend igen
- Til sidst tilsættes kokosolien
- Blend det hele i 1 minut (hvis det er svært at blende – så bland det sammen med dine rene hænder)
- Hæld kokosmel i en lille skål
- Form nu massen til små kugler en efter en.
- Når du har formet en kugle, dyppes den i kokos og lægges derefter over på tallerkenen (fadet)
- Dette gøres til der ikke er mere tilbage
- Væn dadel-romkuglerne i kokosmelen
- Stil tallerkenen/fadet i køleskabet 1-2 timer
- Ryd op i køkkenet 😉
- Efter et par timer kan de nydes! OG de smager næsten ligesom rigtig romkugler! 😀