| Antal: 4 portioner | Tid: 40 minutter |
| Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder

- Skyl asparges
- Skær i mindre stykker (cirka 2 centimeter lange)
- Stil til side
- Skyl risottorisene med koldt vand i en si
- Stil dem til side
- Hak løg og hvidløg fint
- Kom olie i en gryde
- Skru op til middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Svits løg og hvidløg i 1 minut
- Tilsæt risottorisene og svits yderligere 2 minutter
- Kom nu vand i gryden og lad det suge ind
- Skru ned for varmen til middelvarme
- Når vandet er suget ind, tilsættes hønsebuillon LIDT AD GANGEN. Hver gang det er suget ind, tilsætter du lidt mere hønsebuillon indtil alt er suget op af risene. (det tager ca 15 minutter)
- Tilsæt nu mælken
- Lad det suge ind
- Tilsæt asparges stykkerne og parmesan
- Smag til med salt og peber
- Ryd op i køkkenet
Og så er din asparges risotto klar til at blive spist. Du kan toppe den med lidt ekstra parmesan, og evt noget frisk basilikum. Det gjorde jeg, og det smagte rigtig godt 😛
