Antal: 4 personer | Tid: 30-35 minutter |
Cremet mexi kylling er en nem, hurtig aftensmad, som de fleste kan være med til at lave 😀 Den smager så skønt (også dagen efter). Prøv selv 🙂
Redskaber | Ingredienser |
|
Pasta
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Skyl peberfrugt og cherrytomater
- Fjern skallen fra løg
- Skær peberfrugt og løg i tern
- Halver cherrytomater
- Tag et nyt skærebræt, og skær kyllingen i tern
- Stil til side
- Opvarm en gryde med olie til middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Tilsæt løg og peberfrugt
- Steg i 3-4 minutter under omrøring
- Tilsæt kyllingternene og taco spice mix
- Steg i 3-4 minutter til kyllingen er stegt hele vejen rundt
- Tilsæt nu cherrytomater og steg yderligere i 2-3 minutter
- Tilsæt madlavningsfløde og salt og rør rundt
- Skru ned for varmen (4 ud af 9 på mit komfur), og lad simre i 10-15 minutter, mens du koger pasta
Spaghetti
- Vask hænder
- Kom vand og salt i en gryde
- Kom låg på gryden
- Tænd for varmen
- Når vandet koger, tilsættes spaghetti
- Skru ned for varmen, så vandet ikke koger over
- Kog som anvist på pakken
- Imens ryddes op i køkkenet 😉
Når spaghettien har kogt, er du klar til at servere din cremet mexi kylling 😛 Er det ikke bare lækkert? 😀 Du kan servere det med revet ost, hvis du kan lide det 🙂