| Antal: 4 personer | Tid i alt: 50 minutter Arbejdstid: 20 min |
Koteletter i fad er en ret jeg har fået lige siden jeg var lille pige. Og jeg elskede det! Så hver gang min mor laver koteletter i fad, drømmer jeg mig tilbage til dengang jeg var lille 😀 Hvis du ikke har prøvet koteletter i fad, så skal du helt sikkert prøve det – det smager så godt 😛 Og et lille tip, du kan købe marinerede koteletter eller selv marinere dem – det giver en ekstra god smag til retten! 🙂
| Redskaber | Ingredienser |
|
Koteletter i fad
Ris
|
Sådan gør du
Ris
- Vask hænder

- Start med at lave risene, da du kan lave koteletterne i fad, mens risene koger
- Kom ris og vand ned i en gryde
- Kom gryden på et blus – med låg på
- Tænd for varmen
- Lad det koge op, og skru straks ned for varmen
- Lad nu risene koge 30 minutter ved svag varme
- Imens laves koteletter i fad
- Når risene kogt, slukker du for varmen og lader risene stå i 5 minutter
Koteletter i fad
- Vask hænder

- Tænd ovnen på 200 grader
- Skyl grøntsagerne
- Hak champignoner og løg i små tern
- Steg løg og champignoner til løgene er blevet bløde
- Sluk for varmen, og lad dem stå
- Steg koteletterne på en anden stegepande, 4 minutter på hver side
- Når koteletterne har stegt, kommer du dem ned i det ovnfaste fad
- Fordel løg og champignon ud over koteletterne
- Bland madlavningsfløde, sennep og salt i en lille skål
- Hæld det ud over koteletterne i fad
- Kom fadet i ovnen i 15 minutter
- Imens ryddes op i køkkenet
Så er dine koteletter i fad klar til servering, som hele familien kan være med til at spise. Velbekommen! 🙂
