Curry med søde kartofler og tigerrejer er en lækker ret, der er nem at lave, smager godt og indeholder en masse gode, sunde ting 🙂 Spis den som den er eller server den med ris, pasta eller hjemmebagt fladbrød 😛
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tag tigerrejerne ud af fryseren
- Skyl auberginen
- Skær auberginen i tern
- Kom 1 spsk olivenolie på en stegepande
- Tænd for kogeblusset og kom stegepanden over på
- Kom aubergine og 0,5 tsk salt over på stegepanden
- Lad aubergine ternen stege i cirka 5-7 minutter til de er blevet gyldne
- Tag stegepanden af blusset, og stil til side
- Pil løg og hvidløg og skræl ingefær
- Hak det hele helt fint
- Kom 1 spsk olie i en stor gryde
- Tænd for blusset, og kom gryden over på
- Tilsæt løg, hvidløg og ingefær i 2 minutter
- Tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen
- Tilsæt de hakkede tomater og kokosmælken
- Bland det hele rundt
- Skru ned til middelvarme og lad det stå i 10 minutter
- Imens skræller du de søde kartofler og skær dem i tern
- Når de 10 minutter er gået tilsættes de søde kartoffel tern
- Skru ned på lav varm
- Lad nu det hele simre i 20-30 minutter (jo større dine søde kartoffel tern er, jo længere tid skal det stå før de er møre)
- Tilsæt bønnerne, aubergine og tigerrejer efter 20-30 minutter
- Lad det simre 5 minutter mere
- Smag retten til med salt og peber
- Ryd op i køkkenet 🙂
Nu er din curry med søde kartofler og tigerrejer klar til at blive spist. Du kan eventuelt toppe retten med kokosmel eller kokosflager.
Hvis der er hale på dine vannamei rejer, skal du lige huske at tage dem af inden du spiser – og skulle du glemme det er det altså ikke farligt 😉
Velbekomme!
Hvis der er hale på dine vannamei rejer, skal du lige huske at tage dem af inden du spiser – og skulle du glemme det er det altså ikke farligt 😉
Velbekomme!