MADVAFLER

Madvafler er vafler der ikke er søde, og derfor er de gode til frokost eller aftensmad. De kan spises med hvad du kan lide. Jeg kan godt lide dem med tomat og mozzarella 😛

Antal: 4 vafler
Tid:  20 minutter

Redskaber: 
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Vaffeljern
  • Paletkniv
  • Skål
  • Piskeris
Det skal du bruge:
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl rugmel
  • 0,5 teske salt
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd for dit vaffeljern
  3. Pisk æg og mælk
  4. Tilsæt havregryn, rugmel og salt
  5. Bland det hele godt rundt
  6. Kom eventuelt lidt fedtstof på vaffeljernet, hvis det ikke er slip-let
  7. Kom en deciliter af vaffeldejen på vaffeljernet
  8. Lad det bage i 3-4 minutter til vaflen er sprød
  9. Tag vaflen af vaffeljernet ved hjælp af en paletkniv
  10. Læg den på en tallerken
  11. Gør det samme med de andre vafler
  12. Ryd op i køkkenet 😉

Nu kan dine vafle serveres. Spis dem med tomat og mozzarella, skinke, laks eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser 😀

print

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.