One pasta er helt genialt til de dage, hvor aftensmaden ikke skal tage mere end 20 minutter. Denne her er med kylling og spinat og champignon – og det er så lækkert 😛 Det gode er, at du bare kan bruge hvad du har i køleskabet – og så skal det egentlig bare passe sig selv i en gryde 🙂
| Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Skyl champignoner
- Skær champignon i skiver

- Kom det ned i gryden
- Pil skrællen af løget

- Skær det i mindre stykker
- Kom det ned i gryden
- Pil skrællen af hvidløget
- Hak det i små stykker

- Kom det ned i gryden
- Brug et nyt skærebræt og kniv til at skære kylling i mindre stykker

- Kom kyllingen ned i gryden
- Kom spinat og basilikum over i gryden
- Kom grøntsagsbuillon og kogt vand i en lille skål til grøntsagsbuillon er opløst

- Hæld det over i gryden
- Tilsæt pastaen, oregano, og salt

- Hæld til sidst de flåede tomater over i gryden

- Bland det hele godt sammen

- Kom låg på gryden, og tænd for varmen

- Nu skal gryden bare står i 10-15 minutter. Er pastaskruerne ikke færdige efter 10 minutter, giver du dem 5 minutter mere 🙂

- Smag til med salt og peber
- Ryd op i køkkenet 🙂
Nu er din one pot pasta færdig. Og var det ikke nemt? 😀
