Antal: 1 portion | Tid: 10 minutter |
Den her lækre nudel ret med cremet peanutbutter sauce bliver man ikke træt af. Mums, den er bare god! Også tager den ingen tid at lave, så det er genialt, hvis man trænger til andet end rugbrødsmadder til frokost 😀
Den kan sagtens laves aftenen inden, kommes på køl og tages med på madpakke. Og har man mulighed for kort at varme den op, inden man spiser den, smager det klart bedst 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
En lille gryde En spiseske (spsk)
|
Nudler |
Sådan gør du
- Vask hænder
- Kom vand i gryden, så den er halvt fyldt
- Tilsæt salt
- Kom låg på gryden
- Kom gryden over på kogeblusset og tænd for høj varme
- Når vandet koger, kommer du nudlerne i
- Skru ned til varme (3 ud 9 på mit komfur)
- Kog nudlerne som angivet på pakken (mine skulle have 5 minutter)
- Imens laves peanutbutter saucen
- Start med at pres hvidløget ned i en skål
- Tilsæt alle de andre ingredienser i samme skål
- Bland det hele godt sammen
- Når nudlerne har kogt, hældes vandet fra
- Bland nudlerne sammen med peanutbutter saucen
- Skær forårsløg i tynde skiver
- Drys sesamfrø og forårsløg ud over din ret
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu er din lækre nudel ret klar til at blive spist. Og er den ikke bare god? 😛 Lækker, cremet og mættende 🙂