Antal: 1 spinat pandekage | Tid: 20 minutter |
Den her lækre spinat pandekage med kylling og avocado creme er et virkelig lækkert måltid. Du kan tage den med i madpakken, eller spise det til aftensmad. Denne opskrift er til én pandekage, så skal du lave til hele familien skal du nok gange opskriften op med 4 🙂
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Skær kyllingebrystet i mindre stykker
- Steg det i en gryde eller en stegepande
- Tilsæt paprika og 0,5 tsk salt
- Når kyllingen er stegt, stiller du den til side
- Kom de 2 æg og kun 1 håndfuld spinat i minihakkeren
- Tilsæt 0,5 tsk salt og 0,5 tsk peber
- Blend det hele
- Opvarm en stegepande med lidt olie
- Hæld ægge/spinat blandingen ud på stegepande
- Steg den 2-3 minutter på hver side
- Imens laves avocado cremen
- Tag skrællen af den halve avocado
- Rengør minihakkeren
- Kom den halve avocado og creme fraiche i minihakkeren
- Blend det hele
- Når spinat pandekagen har stegt, kommes den over på en tallerken
- Smør avocado creme ud på den
- Kom kyllingen oven på
- Hak den anden håndfuld spinat og kom over
- Luk spinat pandekage ved at bruge en tandstik
- Ryd op i køkkenet
Nu er din spinat pandekage med kylling og avocado creme klar til at blive spist – enten i madpakken eller til aftensmad 😛
Og det smager bare godt 😀