Antal: 4 personer | Tid: 20 minutter |
Vietnamesiske forårsruller er viiirkelig godt, nemt at lave og fyldt med en masse gode ting, som din krop godt kan lide. Og så bliver man mæt på den virkelig rare måde 😀 Det gode er, at du helt selv kan bestemme hvad der skal i pandekagen alt efter hvad du bedst kan lide 🙂
Redskaber | Ingredienser |
|
Vietnamesiske forårsruller
Peanutbutter dip
|
Sådan gør du
Peanutbutter dip
- Vask hænder
- Bland peanutbutter, soyasauce og sød chilisauce i en skål til der ikke er nogle klumper i
- Stil til side, mens du laver fyldet til pandekagerne klar
Vietnamesiske forårsruller
- Vask hænder
- Skræl gulerødderne
- Skyl agurk og forsløg
- Skær gulerødder, agurk og forårsløg i strimler
- Halver avocadoen og tag stenen ud
- Skær skiver ned i avocadoen og brug derefter en ske til at få strimlerne af
- Skær mangoen på siden af stenen
- Skær nu strimler ned i, og vend vragen udad og skær strimlerne af
- Skyl og hak spinat
- Kom gulerødder, agurk, forårsløg, avocado, mango og spinat ned i små skåle eller på et stort fad
- Skær nu kyllingbrysterne i strimler
- (Du kan bruge noget marinade til din kylling. Jeg brugte hoisin sauce)
- Steg kylling strimlerne i cirka 5 minutter (alt efter hvor store dine strimler er)
- Nu er dine pandekager klar til at blive lavet.
- Fyld fadet med vand
- Læg nu et styk rispapir i vandet, så det er dækket med vand
- Tag rispapiret op, når det er blevet vådt
- Læg rispapiret på din tallerken – du vil nu opleve at den bliver helt blød (som en pandekage)
- Læg nu det fyld og dressing på din vietnamesiske forårsruller, og fold den
Tip: Læg fyldet på midten af rispapiret og fold to ender ind mod midten inden du ruller. På den måde falder fyldet ikke ud, når du spiser den vietnamesiske forårsrulle 😉
Nu er det bare om at spise løs, til du er mæt. Du kan jo lave dine vietnamesiske forårsruller forskellige ved at putte noget forskelligt fyld i 😀