Bounty bar! Du kender sikkert de rigtige Bounty. De smager også hammer godt! De er bare ikke helt så sunde på grund af alt det sukker. Så det her er en udgave uden så meget sukker. 😎
Antal: 8 stykker
Tid: 45 minutter (+ 2 timer i køleskab)
Redskaber:
- Deciliterbæger
- Spiseske
- Lille gryde
- Grydeske
- Bageform
- Skærebræt
- Skarp kniv
- Tallerken eller fad
- Lille skål til vandbad
- 2 gafler
- Fad
- Bagepapir
Det skal du bruge:
- 1 dl creme fra en stor dåse kokosmælk
- 1 stor spsk kokosolie + 1 tsk til chokoladen
- 1 spsk sukker (kan undlades)
- 2 dl kokosmel
- 100 g mørkt chokolade (70-85%) – ca en plade
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Smelt kokosmælk cremen og kokosolie i en gryde ved svag varme
- Tilsæt sukker
- Tilsæt kokosmel
- Dæk en lille bageform eller rugbrødsform til med plastikfilm
- Pres kokosmassen ned i bageformen/rugbrødsformen
- Lad massen stå i køleskab til massen er stivnet og den er til at skære i
- Skær den faste kokosmasse ud i aflange firkanter (ligesom en bounty)
- Smelt chokolade i vandbad med 1 tsk kokosolie
Pssst: du kan bare komme chokoladen i mikroovnen 1 minut
Vandbad: 1 lille gryde fyldes med vand. Placer en skål oven på gryden, så skålens bund dækkes af vand. Når vandet bliver varmt, vil chokoladen smelte. - Dyp de aflange firkantede kokosbarer i den smeltede chokolade (brug to gafler)
- Put dem på en stor tallerken eller fad med bagepapir når du har dyppet dem i chokolade
- Stil dem i køleskabet til chokoladen er stivnet
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu skal du bare nyde dine hjemmelavede, sundere Bounty’s!