Antal: 4 sandwiches | Tid: 30 minutter |
Club sandwich er genialt både til frokost, i madpakken og til aftensmad.
Det er sundt, smager godt og er nemt at lave 🙂
Redskaber: Toaster
Deciliterbæger (dl)
Teske (tsk)
Spiseske (spsk)
Stegepande
Skærebræt
Urtekniv
Tallerken
Lille skål
|
Det skal du bruge:8 skiver fuldkorns toastbrød 1 pakke kyllinge inderfilter 8 skiver serranoskinke 2 håndfulde spinat 2-3 tomater (eller 1 bakke cherrytomater) 1 agurk 1 løg 1 dl cremefraiche 2 tsk honning 4 spsk karry 0.5 tsk peber 1 tsk salt Lidt smør eller olie til stegning |
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Kom lidt olie på en stegepande
- Opvarm stegepanden
- Kom kyllingeinderfilet over på panden
- Drys med peber og 0,5 tsk salt
- Steg 3-4 minutter på hver side
- Imens ristes toastbrødende
- Læg den stegte kylling over på en tallerken
- Kom sølvpapir over tallerken
- Brug samme stegepande til at stege serranoskinken
- Steg den i 3 minutter på hver side
- Læg den stegte serranoskinke over på en tallerken
- Skyl agurk, tomater og spinat
- Skær agurk, tomater og løg i skiver
- Kom grøntsagerne i små skåle
- Bland creme fraiche, mayonnaise, karry, honning og 0,5 tsk salt i en lille skål
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu er din club sandwich klar til at blive bygget.
Kom karrydressing på toastbrødet, læg spinat, kylling, serannoskinke og grøntsager på en af toast skiverne.
Læg den anden toastskive oven på – og nu kan du spise 😀
Og husk, bliver det hele ikke spist, kan du tage resterne med i madpakken dagen efter 😉