Antal: 4 personer | Tid i alt: 40 minutter |
Spaghetti kødboller er en skøn ret, og et godt alternativ til spaghetti med kødsauce. Så er du typen der elsker spaghetti kødsauce, så er det her helt sikkert en ret du vil elske 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
|
Kødboller
Tomatsauce
Spaghetti
|
Sådan gør du:
Kødboller
- Vask hænder
- Bland oksekød, rasp, parmesanost, æg, salt og peber i en skål
- Fordel husholdningsfilm ud på bordet
- Form nu små boller af kødfarsen til der ikke er mere tilbage
- Placer dine kødboller på husholdningsfilmen
Tomatsauce
- Vask hænder
- Pil løget
- Skær det i mindre stykker
- Kom flåede tomat, tomatpuré, løg, hvidløg, olivenolie, basilikum, salt og peber ned i en minihakker eller blender
- Blend det hele, til der ikke er nogle klumper tilbage
- Hæld tomatsaucen over i en stor gryde
- Tænd for varmen, og lad tomatsaucen koge op
- Når tomatsaucen har været oppe at koge, skrues lidt ned for varmen
- Tilsæt nu dine kødboller til tomatsaucen
- Kom låg på gryden, og lade dine kødboller koge i tomatsaucen i 10-15 minutter (jo større de er, jo længere tid skal de have)
- Imens laves spaghetti
Spaghetti
- Vask hænder
- Kom vand og salt i en gryde
- Kom låg på gryden
- Tænd for blusset
- Når vandet koger, tilsættes spaghetti
- Skru lidt ned for varmen, så vandet ikke koger over
- Kog i 7-8 minutter
Når spaghettien og dine kødboller har kogt, er Spaghetti kødboller nu klar til servering. Vil du lige toppe din ret, så den bliver ekstra lækker, så riv lidt parmesan ud over dine kødboller! Mums siger jeg bare 😛