Antal: 4 personer | Tid i alt: 30 minutter |
Redskaber | Ingredienser |
|
Tilbehør
|
Sådan gør du
Pasta
- Vask hænder
- Kom 1 liter (10 dl) vand i gryden sammen med 1 tsk salt
- Kom låg på gryden
- Tænd for varmen på højeste varme
- Når vandet koger, kommer du pasta i vandet
- Skrue ned for varmen til middel/lav varme (4 ud af 9 på mit komfur)
- Lad pastaen koge som vist på pasta pakken (som regel 10-12 minutter)
- Imens går du i gang med carbonara
- Når pastaen har kogt, hælder du vandet fra, ved at hælde pastaen over i et dørslag
- Stil pastaen til side
Carbonara
- Start med at komme bacon på en stegepande og tænd på middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Steg bacon til det er blevet brunt og sprødt
- Sluk for varmen
- Kom det stegte bacon over på en tallerken med et stykke køkkenrulle, og stil til side
- Hak løg fint
- Slå de tre æg ud i en skål og pisk sammen
- Tilsæt osten
- Brug den samme stegepande, og tænd igen for varmen på middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Tilsæt nu de hakkede løg og steg til de er blevet bløde og klare
- Tilsæt fløde, salt og peber og bland rundt
- Tilsæt ægge-osteblanding, bacon og pasta
- Bland det hele godt sammen og rør til din pasta carbonara er helt tyk og cremet
- Ryd nu op i køkkenet, inden du servere din carbonara 🙂