NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Til madpakken

ÆGGESALAT

 

 

Æggesalat smager skønt, og er genialt at have med i madpakken. Enten i en sandwich eller bare på en rugbrødsmad. 

Redskaber Det skal du bruge
  • Skål
  • Lille gryde eller kasserolle
  • Spiseske (spsk)
  • Teske (tsk)
  • Skærebræt
  • Kniv
 
  • 3 æg
  • 1,5 spsk mayonnaise
  • 1,5 spsk creme fraiche
  • 1 tsk karry
  • 0,5 tsk sennep
  • 0,25 tsk salt
  • Sort peber
  • 2 spsk hakkede purløg
 

Sådan gør du:

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Fyld gryden halvt op med vand
  3. Tænd for varmen
  4. Når vandet koger, kommer du æggene ned i vandet ved at bruge en spiseske
  5. Skrue ned for varmen (4 ud af 9 på mit komfur)
  6. Lad æggene koge i 9-10 minutter
  7. Kom nu koldt vand over æggene
  8. Når æggene er kolde, piller du dem
  9. Hak æg til tern 
  10. Kom æg ned i en skål sammen de øvrige ingredienser
  11. Bland det hele godt rundt
  12. Smag til med salt og peber
  13. Ryd op i køkkenet
  14. Spis nu dine æggesalat på et stykke rugbrød, eller på nogle lækre boller, som du kan finde en opskrift på her

 

 

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.