NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad

KOTELETTER I FAD MED PIKANTOST

Antal: 4 personerArbejdstid: 15-20 minutter
Tid i alt: 45-50 minutter
Redskaber Det skal du bruge
  • Stegepande
  • Paletkniv
  • Køkkenrulle
  • Tallerken
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Teske
  • Deciliterbæger
  • Ovnfast fad
  • 4-6 koteletter (1 pakke)
  • (1 pakke bacon i tern)
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tsk paprika
  • 4 dl fløde (jeg brugte Oma’s 4%)
  • 2 dl pikantost (1 bæger)
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
 

 

Sådan gør du

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Varm en stegepande op
  4. Kom baconternen på den varme stegepande
  5. Steg baconternen til de lysebrune og sprøde
  6. Kom dem over på en tallerken med køkkenrulle, så køkkenrullen kan suge fedtet
  7. Kom nu koteletterne over på samme stegepande
  8. Steg dem 2 minutter på hver side
  9. Sluk for kogepladen
  10. Drys koteletterne med lidt salt og peber
  11. Læg koteletterne i et ovnfast fad
  12. Hak peberfrugt og løg i små tern
  13. Kom lidt olie på en stegepande og tænd for middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
  14. Kom peberfrugt og løg over på stegepanden
  15. Steg dem i cirka 5 minutter
  16. Tilsæt paprika, salt og peber
  17. Tilsæt nu fløde og pikantost
  18. Bland det rundt til pikantosten er smeltet
  19. Hæld nu blandingen over koteletterne i det ovnfaste fad
  20. Kom det ovnfaste fad i den varme ovn i cirka 30 minutter
  21. Imens ryddes op i køkkenet 😉
  22. Efter 30 minutter tages koteletterne ud, og toppes med bacon.

Nu er dine koteletter i fad med pikantost klar til at blive spist. Server dem med ris 😛

koteletter i fad med pikantost

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.