Antal: 4 personer | Arbejdstid: 15-20 minutter Tid i alt: 45-50 minutter |
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Varm en stegepande op
- Kom baconternen på den varme stegepande
- Steg baconternen til de lysebrune og sprøde
- Kom dem over på en tallerken med køkkenrulle, så køkkenrullen kan suge fedtet
- Kom nu koteletterne over på samme stegepande
- Steg dem 2 minutter på hver side
- Sluk for kogepladen
- Drys koteletterne med lidt salt og peber
- Læg koteletterne i et ovnfast fad
- Hak peberfrugt og løg i små tern
- Kom lidt olie på en stegepande og tænd for middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Kom peberfrugt og løg over på stegepanden
- Steg dem i cirka 5 minutter
- Tilsæt paprika, salt og peber
- Tilsæt nu fløde og pikantost
- Bland det rundt til pikantosten er smeltet
- Hæld nu blandingen over koteletterne i det ovnfaste fad
- Kom det ovnfaste fad i den varme ovn i cirka 30 minutter
- Imens ryddes op i køkkenet 😉
- Efter 30 minutter tages koteletterne ud, og toppes med bacon.
Nu er dine koteletter i fad med pikantost klar til at blive spist. Server dem med ris 😛