Antal: Ca. 10 fuldkorns vafler | Tid: 30 minutter |
De her skønne fuldkornsvafler er virkelig nemme at lave, og så smager de hammer godt og mætter dejligt 😀 Spis dem til morgenmad, som snack eller som en sød eftermiddagssnack. Toppingen kan du jo selv bestemme 🙂
Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Vask dine hænder
- Kom banan og æg i blender/minihakker
- Blend til der ikke er nogen klumper af banan tilbage
- Tilsæt mælk, smeltet smør, fuldkornsmel og salt
- Blend igen til du har en ensartet masse
- Smør dit vaffeljern med smør
- Kom lidt over 0,5 dl vaffeldej ind i vaffeljernet
- Bag vaflen i 2-3 minutter til den er gylden
- Brug en gaffel til at tage vaflen hen på en bagerist.
Bagerist er god, så dine vafler ikke bliver helt bløde - Smør dit vaffeljern efter behov, og gentag punkt 7-9 til der ikke er mere vaffeldej tilbage 🙂
- Ryd op i køkkenet
Server nu dine vafler med syltetøj, flødeskum, rabarberkompot, friske bær, chokolade eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser 😉
Vaflerne kan også bare spises som de er og komme med i madpakken – en skøn snack 😛