Tid: 10 minutter (4 timer i ovnen) |
Kan du lide soltørrede tomater? Så skal du helt klart prøve de her – de smager endnu bedre, når man selv laver dem 😛 Det er dejligt nemt, selvom det tager lidt tid at lave. Og så kan du bruge dem til så mange forskellige retter 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 100 grader
- Skyl tomaterne
- Skær dem over i halve
- Læg dem på bagepladen med bagepapir
- Drys salt og olie ud over dem
- Læg rosmarin oven på
- Stil nu cherrytomaterne i ovnen i 4 timer, til de er tørret helt ind
Efter 4 timer er dine ovntørrede tomater færdige. Kom dem op i et glas med låg, og hæld olivenolie ud over dem, så de bliver dækket til. Kom dem på køl, og spis dem når du har lyst.
De kan spises til salater, i pitabrød, i madpandekager, på fladbrød – det har ingen grænser 😉
Prøv dig frem… og skulle du løbe tør, er det bare at lave nogle nye 😀