NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Mindre børn Snack

PETER PLYS PØLSEHORN

Antal: 16 pølsehorn Tid i alt: 2 timer

Pølsehorn er bare lækkert! De her pølsehorn er med fuldkorns hvedemel, så de mætter godt og giver dig en masse god energi. Og så er de gode til madpakken  😎

 

Redskaber Det skal du bruge
En gryde gryde
En grydeske rosti-mepal-grydeske-sort
Et deciliterbæger deciliter
En spiskeske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
En teske teske
En kagerulle bagerulle
En kniv COPENHAGEN-Mat-Frokostforret-kniv
En pensel 292
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 brunchpølser

0,5 pakke gær gær

2 dl deciliterdeciliter mælk mælk
1 spsk COPENHAGEN-Mat-Spiseske honning honning

1 tsk teske salt salt

2 spsk smør smør

2 dl deciliterdeciliter fuldkorns hvedemel

4 dl deciliterdeciliterdeciliterdeciliter hvedemel

3 spiskeskeer COPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-SpiseskeCOPENHAGEN-Mat-Spiseskeketchup hero_pdt_ketchup

1 æg Unknown7til pensling

 

Rene hænder saebe_haender
 
 
 
 

Sådan gør du

1. Vask hænder vaskhænder
2. Smelt smør smør med mælk mælki en gryde gryde
IMG_4023
OBS: Sørg for at mælken er lunken, inden du går videre til næste punkt
3. Kom smuldret gær gær i gryden gryde
IMG_4025
4. Kom honning og salt i gryden
5. Kom først fuldkorns hvedemelen ned i gryden
Tilsæt derefter hvedemelen lidt efter lidt 
IMG_4027
6. Kom dejen ud på et meldrysset bord og brug dine rene hænder til at ælte dejen 
7. Lad dejen hæve 1 time med et fugtigt viskestykke
8. Efter hævning: Del dejen i to
IMG_4032
9. Rul hver halvdel til en cirkel, ca 30 cm,  med en kagerulle bagerulle
IMG_4034
10. Fordel ketchup på den ene cirkel
IMG_4036IMG_4037
Hvis du gerne vil have ketchup i alle dine pølsehorn, bruger du dobbelt så meget ketchup og fordeler ketchup på begge cirkler  🙂
 
11.  Skær begge cirkler i 8 trekanter – så det faktisk nærmest ligner en pizza
IMG_4045 IMG_4039
 
13. Læg en pølse på den brede ende af trekanten
IMG_4041
 
12. Rul dejen om pølsen
IMG_4047
 
13. Dæk pølsehornene med et fugtigt viskestykke
IMG_4049
 
14. Pølsehornene skal nu hæve i 30-60 minutter
15.  Imens tænder du ovnen ovn på 200 grader
16. Pensl pølsehørnene med æg Unknown7
IMG_4051
17. Bag dem i ovnen ovni cirka 12 minutter
18. Lad dem køle af
19. Ryd op i køkkenet 😉
 
NU kan du spise dine egne, hjemmelavede, lækre pølsehorn  😆
 
 

 

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.