Antal: 4 personer. | Arbejdstid: 20 minutter Tid i alt: 35 minutter |
Spaghetti med kylling kødbollerne er en virkelig lækker ret til aftensmad. Det minder meget om spaghetti meatballs, men her er kødbollerne altså lavet af kylling – og det smager viiiirkelig godt 😛
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
Kødboller
- Vask hænder
- Bland kyllingekød, salt og peber i en plasticskål
- Pres hvidløget ned i skålen
- Fordel husholdningsfilm ud på bordet
- Form nu små kødboller af kødfarsen til der ikke er mere tilbage
- Placer dine kødboller på husholdningsfilmen
Tomatsauce
- Vask hænder
- Kom flåede tomat, tomatpuré, hvidløg, basilikum, salt og peber ned i en minihakker eller blender
- Blend det hele, til der ikke er nogle klumper tilbage
- Hæld tomatsaucen over i en stor gryde
- Tænd for varmen, og lad tomatsaucen koge op
- Når tomatsaucen har været oppe at koge, skrues lidt ned for varmen
- Tilsæt nu dine kødbollerne til tomatsaucen
- Kom låg på gryden, og lade dine kødboller koge i tomatsaucen i 10-15 minutter (jo større de er, jo længere tid skal de have)
- Imens laves spaghetti
Spaghetti
- Vask hænder
- Kom vand og salt i en gryde
- Kom låg på gryden
- Tænd for blusset
- Når vandet koger, tilsættes spaghetti
- Skru lidt ned for varmen, så vandet ikke koger over
- Kog i 8-10 minutter
- Ryd op i køkkenet 🙂
Nu er din spaghetti med kylling kødboller klar til at blive spist.
Og smager det ikke godt? 😛 Hvis du har lyst kan du rive lidt ost ud over 😉