| Antal: ca. 15 kokostoppe | Tid i alt: 35 minutter |
Klokkeblomst kokkostoppe er en lækker snack til den søde tand. De smager så godt! Vi er i hvert fald virkelig fan af dem herhjemme! Og så er det både nemt og sundt 😎
| Redskaber | Det skal du bruge |
|
Stor plastic skål
Grydeske Teske
Spiseske Deciliterbæger Rene hænder Bageplade
Bagepapir
Lille skål
|
4 dl
3 spsk
![]() 1 spsk
3 æggehvider
1 tsk
0,5 plade mørk chokolade
![]() |
Sådan gør du
- Vask hænder

- Tænd ovnen på 200 grader

- Kom kokosmel ned i skålen

- Tilsæt vaniljepulver og bland

- Tilsæt honning og kokosolie

- Tilsæt æggehvider

- Bland det hele godt sammen

- Kom bagepapir på en bageplade

- Lav nu små kokostoppe af blandingen med dine rene hænder
- Læg dem på bagepladen med bagepapir

- Bag dem i 15 minutter
- Tag kokostoppene ud af ovnen efter de 15 minutter

- Lad kokostoppene køle af
- Smelt nu chokoladen – put chokoladen i en lille skål

- Kom skålen med chokoladen i mikroovnen
- Varm 1 minut

- Rør rundt i chokoladen
- Varm 1 minut mere

- Er al chokoladen smeltet, dypper du kokostoppenes bund i chokoladen
Hvis ikke det er smeltet, varmes chokoladen 30 sekunder mere


- Når kokostoppen er dyppet i chokoladen, kommes den hen på et nyt stykke bagepapir
OBS: læg kokostoppen på siden og ikke på bunden, hvor der er chokolade!
- Lad chokoladen størkner – kom dem evt på køl

Når chokoladen er størknet, kan du nu nyde dine fantastiske klokkeblomst kokostoppe! Mmmm 😛



