NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad Tilbehør

KOGTE RIS

Kogte ris kan bruges til mange forskellige retter. Derfor er det godt at vide, hvordan de laves 😉

Antal: 4 personer
Tid: 35 minutter

Redskaber: 
  • Gryde
  • Grydeske
  • DeciliterbĂŚger
Det skal du bruge:
  • 4 dl ris
  • 6 dl vand
  • 0,5 tsk salt
Südan gør du:
  1. Vask hÌnder vaskhÌnder
  2. Kom ris og vand ned i en gryde
  3. Kom gryden pĂĽ et blus – med lĂĽg pĂĽ
  4. TĂŚnd for varmen
  5. Lad det koge op, og skru straks ned for varmen
  6. Lad nu risene koge 30 minutter ved svag varme
  7. NĂĽr risene kogt, slukker du for varmen og lader risene stĂĽ i 5 minutter

Nür risene har stüet 5 minutter er de klar til at blive serveret som tilbehør til en lÌkker hovedret. Server den for eksempel til kylling i karry eller koteletter i fad, og koteletter i fad med pikantost!

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.