TZATZIKI

Tid: 10 minutter
 

Tzatziki er virkelig noget af det nemmeste, og hurtigste at lave. Og så kan det bruges til mange forskellige ting – som dip, til aftensmad, til pastasalaten, til madpakken. Kun fantasien sætter grænser 😉

 
Redskaber Det skal du bruge
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Rivejern
  • Køkkenrulle
  • Hvidløgspresser
  • Skål
  • 1 agurk
  • 5 dl græsk yoghurt (eller cremefraiche)
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber

Sådan gør du

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skyl agurken
  3. Riv agurken på rivejernet
  4. Læg den revede agurk på køkkenrulle, for at få væsken ud af agurken
  5. Kom græsk yoghurt i en skål
  6. Pres hvidløg ned i skålen med græsk yoghurt
  7. Tilsæt salt og peber
  8. Bland det hele godt rundt
  9. Tilsæt nu den revede agurk
  10. Bland
  11. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er din tzatziki klar til at blive spist! Server det til græske kyllingespyd, eller brug det som dip til noget lækkert brød, knækbrød eller tortilla chips 😛

print

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.