NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad Til madpakken

SPINAT-LAKSEROULADE

Antal: 1 spinat-lakseroulade (Ca. 6 mindre stykker)Tid:  20 minutter

Spinat-lakseroulade er en lækker snack, en god forret til aftensmad, perfekt til frokosten og i madpakken – med andre ord virker den til mange ting. Og den smager virkelig godt 😀

  • Kniv
  • Spiseske (spsk)
  • Teske (tsk)
  • Minihakker
  • Stegepande
  • Paletkniv
  • 2 æg
  • 2 håndfulde spinat
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
  • Lidt olie til stegning
  • 2 spsk philidelphia
  • 100 g røget laks (En lille pakke)

Sådan gør du

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom de 2 æg og kun 1 håndfuld spinat i minihakkeren
    IMG_6180
  3. Tilsæt 0,5 tsk salt og 0,5 tsk peber
  4. Blend det hele
    IMG_6181
  5. Opvarm en stegepande med lidt olie
  6. Hæld ægge/spinat blandingen ud på stegepande
  7. Steg den 2-3 minutter på hver side
  8. Når spinat pandekagen har stegt, kommes den over på en tallerken
    IMG_6182
  9. Smør philidelphia ud på spinatpandekagen
  10. Kom den anden håndfuld spinat ud på spinat pandekagen
  11. Fordel tilsidst laksen ud over
  12. Rul nu lakserouladen stramt
  13. Skær den i mindre stykker
  14. Ryd op i køkkenet 😉

Server de lækre lakseroulader på en tallerken eller et lille fad.
Så er der små hapsere som forret til aftensmad, til frokosten eller til at tage med i madpakken 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.