Antal: 8 stykker quesadillas | Tid: 40 minutter |
Quesadillas er lækre, sprøde, sunde og nemme tortilla pandekager med kyllinge- og grøntsagsfyld! De er bare gode 😛
Det gode ved quesadillas er, at du nemt kan lave forskelligt indhold i dem – alt efter hvilket kød og grøntsager du har. Du kan for eksempel sagtens erstatte forårsløg med almindelige løg.
Redskaber | Det skal du bruge (ingredienser) |
Deciliterbæger (dl) |
2 kyllingebryst
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Læg kyllingebrysterne på et skærebræt
- Skær dem i små skiver med en kødkniv
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG! - Varm en stegepande op
- Kom 1 spsk olie på stegepanden
- Kom kyllingen over på stegepande
- Hæld fajita mix ud over kyllingen
- Steg i 5 minutter – vend kyllingen undervejs
- Sluk for varmen
- Kom den stegte kylling over på en tallerken
- Skyl peberfrugt, tomater og forårsløg
- Skær peberfrugten over med en urtekniv
- Fjern kerner
- Skær nu peberfrugten i små tern
- Skær tomater i små tern
- Skær forårsløg i skiver indtil du kommer op til det grønne område
- Kom 1 spsk olie på en stegepande
- Stil stegepanden på varmeblus og skru op til middel varm
- Kom grøntsagerne over på en stegepande, og tilsæt salt
- Steg grøntsagerne på en varme pande i 3 minutter
- Sluk for varmen
- Kom grøntsagerne over i en skål
- Læg nu dine tortilla pandekager klar
- Fordel 1/4 af grøntsagerne, kyllingen og cheddarosten på den ene halvdel af tortilla pandekagen
- Gør det samme med de 3 andre quesadillas
- Luk din quesadilla på midten
- Kom en af dine quesadillas over på en varm pande (bruger du ikke sliplet, så hæld lidt olie på stegepanden)
- Steg 2 minutter på den ene side
- Vend din quesadilla
- Steg 2 minutter på den anden side
- Læg den stegte quesadilla på en tallerken
- Gør det samme med de 3 andre quesadillas
- Skær de 3 quesadillas over på midten med en brødkniv
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG! - Ryd op i køkkenet 😉
Så er der serveret! En lækker, nem og sund aftensmad for hele familien 😀
Server dine quesadillas med guacamole, salsa og cremefraice!