Rodfrugts chips er sund, nem og lækker snack! Og så kan du helt selv bestemme hvad for nogle rodfrugter du vil bruge 😀
Tid: 15 minutter (+ 30 minutters bagetid)
Redskaber:
Kartoffelskræller
Kartoffelskræller

Skærebræt 

Skarp kniv
eller mandolin jern 

Bagepapir

Bageplade 

Det skal du bruge:
2 jordskokker


1 kartoffel

2 beder 
1 tsk
salt 

1 tsk
Sådan gør du:
- Vask hænder

- Tænd ovnen på 175 grader

- Skyl rodfrugterne

- Skræl rodfrugterne

- Skær eller riv rodfrugterne i MEGET tynde skiver
Jo tyndere skiver, jo bedre bliver chipsene
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG!

- Kom bagepapir på en bageplade

- Læg de snittede rodfrugter på bagepladen

- Drys salt ud på rodfrugterne

- Kom rodfrugterne ind i ovnen

- Bag dem i 20-30 minutter, alt efter hvor tykke dine skiver er
Hold øje med dem løbende, så de ikke bliver brændte! - Efter 20-30 minutter tages rodfrugts chipsene ud
- Lad rodfrugts chipsene køle af
Nu kan dine rodfrugts chips nydes. De smager bare godt! 😀
De smager allerbedst lige når de er lavet. Så nyd dem med det samme 🙂