Det er græskar sæson, og derfor rig mulighed for at lave en masse forskelligt mad med græskar. Denne opskrift er hokkaido fritter, som er en god snack eller lækker som tilbehør til aftensmaden! 😀
Hokkaido er en græskar art, og er rigtig god til at spise 😛
Tid: 10 minutter (+ 30 minutters bagetid)
Redskaber:
- Stor kniv – til at skære græskar
- Skærebræt
- Bageplade
- Bagepapir
- Spiske
- Teske
Det skal du bruge:
- 1 hokkaido græskar
- 2 spsk olie
- 2 tsk salt
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Halver hakkaido græskaret med en skarp kniv
PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG! - Tag græskar kernerne ud af dit hokkaido græskar
- Skær nu de to halvdele i tynde skiver – cirka 0,5 cm tykke
- Kom bagepapir på en bageplade
- Læg skiverne (med skræl) på bagepladen – det er muligt der skal bruges 2 bageplader!
- Pensl hokkaido skiverne med olie
- Drys salt på hokkaido skiverne
- Bag dem nu 30 minutter i ovnen
- Ryd op i køkkenet
Når dine hokkaido fritter har bagt i 30 minutter, og er kølet lidt af, er de klar til at blive spist 😛
Spis dem som de er, som en lille snack, eller brug dem som tilbehør til din aftensmad. Velbekommen!